Sări la conţinut

spam cu raiffeisen

mai 17, 2009

continua seria de phishing cu raiffeisen, doar ca acum s-a schimbat mesajul. Ai in mail un link catre un pdf, sau cel putin asa ai spune, dar de fapt este un link catre un site din Cehia (http://mail2.merak.cz/aspnetclient/) de unde iti este lansat un script: http://host217-35-93-217.in-addr.btopenworld.com/hhmJMW4uOWFv8Y7dCzhttpswww.raiffeisenonline.roe

BankingWebloginLang=roa81HYdrnuhmJMW4uOWFv8Y7dCzKu1pJYa81HYdrnuhm

JMW4uOWFv8Y7dCzKu1pJYa81HYdrnuhmJMW4uOWFv8Y7dCzKu1pJY/

Site-ul care tine scriptul este un site al celor de la British Telecom.

Ciudat cum cei de la Raiffeisen nu fac nimic vizibil impotriva acestor atacuri, care vorba lui Pambuccian, a inceput sa semene a spam cu raiffeisen si nu a phising cu raiffeisen.

No comments yet

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.